Nesimtire crunta! Inca o mare palma (de fapt, pumn) peste fata romanului de rand. Dar nu ar fi ceva nou la noi in tara. Cica dupa 17 ani sa ii faca lu’ Nea Nelu o expertiza psihiatrica ca sa vada daca avea discenamant cand a avut loc mineriada din ’90. II FAC EXPERTIZA ACUM IN 2007, CA SA VADA DACA AVEA DISCERNAMANT IN 1990!!!!

Conform legilor nostre, cei care sunt gasiti fara discernamant nu sunt urmariti penal, nu le sunt facute dosare penale &co.

Rezultatul acestei expertize, total insultatoare pt victimele acelei mineriade (dar si pt toata societatea civila), este previzibil (cel putin din punctul meu de vdr): FARA DISCERNAMANT!

Astfel, Nea Nelu scapa basma curata ca pana acum. Daca rezultatul ar iesi cel adevarat si evident, ar iesi un adevarat „razboi” prin ograda celor implicati in mineriada (vb strict de cei care au fost papusarii). Pai daca va cadea Iliescu, de ce sa nu cada si restul de infractori (putin spus infractori)?!

Petre Roman a fugit (nu a fugit, a mers incet) din tara cand a aflat ca lui Iliescu i se va cere sa efectueze acel test.

Cu totii sunt vinovati. Pana si societate civila fiindca nu le-a facut procese la Haga. Nu este un secret ca Iliescu si cu Roman si cu toata compania lor au comandat aceasta mineriada.

Nu cred ca adevaratii responsabili cu moartea oamenilor nevinovati, atat de la mineriade cat si de la revolutie, vor fi prinsi vreodata, acuzati si aratati cu degetul in public nu pe la spate cum se intampla acum. Acesta este adevarul. Dar vreau din toata inima ca sa ma insel.

Anunțuri