OPRESTE-TE O CLIPA! SACRIFIK O CLIPA DIN TIMPUL TAU PRETIOS SI UITA-TE IN JURUL TAU. UITA-TE, DEOARECE POATE FI ULTIMA DATA CAND VEI MAI AVEA SANSA SA FACI ASTA.

OPRESTE-TE SI OBSERVA LUMEA DIN JURUL TAU!

OBSERVA NATURA DIN JURUL TAU!

ITI MAI ADUCI AMINTE CAND A FOST ULTIMA DATA CAND AI PRIVIT CERUL? CAND TE-AI UITAT CU ATENTIE LA C S INTAMPLA IN JURUL TAU?

INCEARK SA VEZI SI PARTILE BUNE LA CEEA C S INTAMPLA IN JURUL TAU, NU DOAR C ESTE RAU.

NU SPUNE K NU ESTE NIMIC BUN IN JURUL TAU, K SIGUR EXISTA CEVA, DAR N-AI AVUT TIMP SAU RABDARE SA OBSERVI PANA ACUM.

INCEARK SA SACRIFICI UN MINUT DIN VIATA TA AGITATA SI PLINA D PROBLEMELE COTIDIENE, SI MAI „SCALDA-TI ” OCHII CU O RAZA D SOARE, RIDIK MAI DES PRIVIREA CATRE CER.

PRIVESTE PERSOANA D LANGA TINE CARE S ASEAZA IN FIECARE ZI P ACELASI LOC DIN AUTOBUZ/METROU, CEL D LANGA TINE; SAU ORICE ALTA PERSOANA DIN JUR.

NU DOAR TU SUFERI SI T ZBATI INTR-O SOCIETATE DEPASITA MORAL. MAI SUNT SI ALTII CARE FAC LA FEL. SI POATE K EI MAI AU PUTEREA SI TIMPUL PT A S OPRI O SECUNDA SI A RIDICA PRIVIREA CATRE CER.

INCEARK SA FACI EFORTUL D A PRIVI UN RASARIT/APUS D SOARE/LUNA, UITA-TE LA CER, LA NORII LUI SAU LA STELELE STRALUCITOARE, LA PASARILE CARE S INALTA FARA GRIJI IN AER, CARE S LASA PURTATE D VANT.

OBSERVA NORII PE CUM SUNT ADUNATI IN DIFERITE FORME DOAR PT TINE. LASA-TI IMAGINATIA SA ZBURDE, K SUNT SIGURA K N-A MAI FACUT ASTA D MULT. UTILIZEAZA IMAGINATIA, K DE AIA AI ASA CEVA.

CU C POATE SEMANA ACEL NOR ALB SI PUFOS? CU O PASARE, CU O PISICA, CU FATA UNUI/UNEI PRIETEN/E BUN/E, CU O MASINA……CU C VREI TU.

INCEARK SA ITI FACI TIMP CA SA MAI OBSERVI SI ASEMENEA LUCRURI P CARE L IEI CA ATARE, L CONSIDERI NIMICURI.

INCEARK SI ITI PROMIT K T VEI SIMTI MAI BINE. CEL PUTIN LA MINE A AVUT EFECT.

CAND ESTI SUPARAT/A, FERICIT/A, SAU AI O ANUMITA STARE D SPIRIT, SAU DIMPOTRIVA, VREI DOAR SA T BINE-DISPUI, N-AI D FACUT DECAT SA RIDICI PRIVIREA CATRE CER. CHIAR DAK AFARA ESTE INNORAT SI URAT, UITA-TE MACAR LA PASARILELE CERULUI. VEI GASI TU C SA OBSERVI. SUFLETUL TAU S VA SIMTI MAI BINE.

ASA CUM FIECARE DINTRE NOI ESTE UNIC PRIN FELUL LUI D A FI, ASA ESTE UNIC SI FIECARE RASARIT/APUS D SOARE.

FA UN EFORT SA ZAMBESTI MAI MULT. CHIAR SI CAND NU T SIMTI IN STARE. NU T LASA DOBORAT D „CHESTIILE” ZILNICE, D RUTINA, PLICTISITOARE.

SPER K VEI TINE SEAMA D SFATUL MEU.

NU UITA: OPRESTE-TE O CLIPA SI RIDIK OCHII LA CER, SURADE USOR SI T VEI SIMTI MAI BINE!

ORICE VEI FACE, DAK VEI LUA SEAMA D SFATUL MEU SAU NU, SPER K AM REUSIT SA-TI ADUC UN ZAMBET P BUZE, SI TE-AM FACUT SA T GANDESTI MAI BINE LA CEEA C ESTE CU ADEVARAT IMPORTANT SI LA CEEA C NU ESTE.

CERUL ESTE LIMITA, SAU NU……..

Reclame