Ma uit in jurul meu: la oameni, la cer, la pasari, la tot….

Observ unele lucruri destul de placute si ma bucur precum un copil mic.

Adie vantul si o punga este ridicata de acesta. O observ cum se ridica in aer si pluteste, aproape danseaza, de fapt chiar danseaza.

Ma uit la ea si o invidiez.

Parca a prins viata si profita de acest moment de libertate. Se ridica in sus catre cer si se indeparteaza. Nu o mai vad acum, s-a ascuns dupa un copac. Din pacate a ramas agatata intr-o ramura a acestuia. Se pare ca soarta nu a fost atat de generoasa cu ea.

Nu a avut multe clipe de libertate, insa in acest scurt timp…… A DANSAT. A dansat fiindca ii place sa faca acest lucru. Acum  spera ca vantul va fi bland cu ea si o va elibera ridicand-o iar la cer in pasi de dans. A profitat la maxim de cele cateva clipe fiindca a stiut ca nu va ramane mereu in aer, dar asta n-a impiedicat-o sa viseze. Este in copac si se imagineaza libera, dansand sub razele soarelui, inaltandu-se catre bolta cereasca.

O invidiez deoarece pluteste si danseaza fara nicio grija. Imi las imaginatia sa zboare alaturi de ea in speranta ca voi invata sa fac si eu intr-o buna zi acelasi lucru.

Este interesant sa privesti cum o simpla punga se poate juca in aer plutind. Acesta este un mic detaliu pe care majoritatea nu-l observa.

Reclame