Am fost azi in Bucuresti pt inscrieria la facultati. Am facut marea greseala sa plec de acasa cu taxiul catre Capitala. Nu doar ca avea aer conditionat natural, injura la volan cand a intrat in Buc mai ceva ca un birjar, dar a mai facut si figuri ca l-am lasat singur in masina vreo 6 ore cat ne-am „plimbat” pe la facultati. A crezut ca l-am parasit, ar acum doar nu credea ca-l plimb pe la facultati, cand nici eu nu stiam pe unde sunt. Aglomeratie rutiera din Buc este arhicunoscuta tuturor. Dupa mai bine de 2 luni decat n-am mai fost prin Capitala, cand am coborat din masina imi simteam urechile infundate din cauza poluarii sonore; cred ca am avut nevoie de vreo ora ca sa ma obisnuiesc.

Booon, am ajuns in Buc, am cautat loc de parcare pe la Universitate, am si gasit dupa vreo 10 min (cred ca am scapat repede). Mai mult a durat pana ne-am intalnit cu „persoana” de contact care a facut pe „ghidul”; sincer, noroc cu el, ca nu ne descurcam singure. Si asa am pornit noi 3 spre Politehnica (cu 601, bineinteles 😀 ), dupa ce ne-am invartit putin in jur pe acolo. Am ajuns la Poli, dar nu gaseam corpul D, intr-un final (la mama naibii) l-am gasit. Am intrat si am depus dosarul (super draguti profesorii, mi-au zis ca ma astepta la Poli ca studenta).

Dupa Poli am plecat spre Spiru Haret pt sor-mea, ca sa-si depuna si ea dosarul. Am ajuns dupa ce am mers ceva pe jos (aproape ca ne si ratacisem); am lasat-o pe sor-mea la incrieri si noi doi am plecat spre Facultatea de Biologie (pe care abia am gasit-o); si aici au cerut dosar plic; acum du-te si cauta o librarie sau un xerox unde au asa ceva, abia in al 4-lea xerox am gasit; am depus dosarul si aici finally. Dupa asta ne-am dus s-o luam pe sor-mea (inse in drum spre ea am facut un mic popas intr-un parc >:) ) si ne-am dus la taxi. Ala facea spume pe acolo, dar l-am lasat ca pe el (evil, i know). Din pacate nu mai ramasese timp si pt Agronomie, asa ca am pornit spre casa. Caldura mare, frate!

Per ansamblu a fost un succes calatoria, chiar daca n-am depus la toate 3 facultatile. In plus a fost si o revedere placuta cu el dupa mai bine de 2 luni.

Luni sau marti vin iar in Buc pt inmatriculare, dar sa vad la ce facultate. Sunt totusi in dilema: daca intru la amandoua la buget nu stiu pe care s-o aleg (chiar daca intru la taxa, ma aflu in fata aceleasi dileme). Cred ca o sa recurg la vechea metoda: FLIP A COIN!!! 🙂

Reclame