Este recomandat să frecventaţi toate cursurile la care se ţine cont de prezenţă dar care sunt şi importante, să nu lipseşti de la seminarii şi laboratoare (unii profi ţin foarte mult la acele laboratoare şi te vor pune să le recuperezi).

În primul semestru este de preferat să nu lipseşti de la:

  • cursurile de Algebră şi Analiză, G.D.(geometrie descriptivă), Chimie (ştiu că vei cam adormi la unele dar îţi folosesc), pe la Biomateriale să mai treci din când în când ca să te cunoască la faţă (dar dacă eşti foarte adormit nu trece că nu e frumos să dormi la ore).   Ecologia Umană e interesantă şi-ţi va face plăcere (acum depinde de tine), deşi după vreo 4-5 cursuri vei obs că ideea de bază se repetă şi este expusă din perspectiva mai multor autori/oameni de ştiinţă.   Informatică- poţi să nu treci decât de vreo 2 ori (din câte am obs, nu ţine seama de prezenţă), deşi nu strică să-ţi exersezi răbdarea.   Psihologie educaţională (opţional)- îţi va prezenta anumite caracteristici ale psihicului uman; eu m-am dus de plăcere.
  • laboratoare: Chimie (max o singură abs pt lab.); G.D. – recuperează orice lab. pe care-l ratezi căci profa mai ţine seama de asta (iar la cursuri să nu lipseşti pt că ea te reţine dacă n-ai fost); Biomateriale- ai max voie o prezenţă (dar te poţi „tocmi” cu proful) şi să nu uiţi de halat (nu-ţi strică nişte pct); Info- du-te la toate că e distractiv programul (aşa a fost pt mine căci n-am facut Free Pascal in liceu).
  • seminarii: Algebră – îţi ţin pumnii să nu mai faci cu profa noastră şi să faci cu titularul de curs (dl. Dumitrescu); Analiza – nu lipsi (s-ar putea să faci tot cu dl. Dumitrecu. Lb Străină – se fac doar seminarii, pt Engleză – profa e de treabă şi mai învoieşte, dar asta nu înseamnă să-ţi faci un obicei din asta (prof. dr. ing. Savu Ecaterina).