Urăsc să fac piaţa în week-end sau dimineaţa pentru că este aglomeraţie mare iar oamenii sunt nepoliticoşi. În plus mă mai întâlnesc şi cu rude sau cunoştinţe, ceea ce îmi displace.

Istoria asta a românilor îmi provoacă dispreţ. Deoarece au vândut ţara sau au băgat-o la înaintare pe nişte promisiuni nefondate. Apoi şi strănepoţilor fac acelaşi lucru.

Oare românii au fost înzestraţi de mai-marele Zamolxe cu fudulii?

Românul nu-i român destul până nu-i şi fudul. Poate de aici i se trage prostia.

Conform unui studiu făcut la nu ştiu ce firme nu este avantajos să-ţi laşi angajaţii să vorbească pe Messenger. De ce? Pentru că ei nu se mai concentrează asupra muncii. De asemenea, angajatorii spun despre noi că nu muncim mai mult decât ni se dă şi doar în felul în care ni s-a explicat.

Aici intervine faza: inventivi şi deştepţi da’ leneşi şi fără tragere de inimă. Păi de-aia suntem o naţiune atât de inventivă pentru că suntem leneşi. Nu ştiţi că cele mai mari invenţi au fost rezultatul lenii? 😉

Cică vor să bage opţional în programa şcolilor istoria perioadei comuniste în România că nu ştiu tinerii cine-a fost „mult prea iubitul fiul al ţării” şi ce s-a întâmplat la Revoluţie. Nimeni nu ştie sigur ce s-a întâmplat în decembrie ’89. Oare cum va apărea portretul lui Ceaşcă: ca un inovator sau ca un balaur? Eu ştiu asta: munceai atunci în draci, dar cel puţin aveai un loc de muncă; nu era mâncare în aprozar, dar nu murea nimeni de foame; aveai căldură, lumină şi tv cu porţia, dar nu erai un zombie idiot ca acum fascinat de toate idioţeniile prezentate la tv (iar problema cu căldura este prezentă şi acum; electricitatea costă mult şi în vârf de munte nu-i); a făcut omul km întregi de metrou în atâţia ani cât se chinuie idioţi de acum să facă 5 km; ajunsesem să nu mai avem datorii externe, acum suntem datori vânduţi; şi atunci se fura dar cu bun-simţ. Concluzie: şi atunci era rău dar acum e imposibil de trăit în ţara asta.

Pisicile sunt nişte animale rafinate de la care poţi învăţa multe.