ESTI ATENT, TE FERESTI, NU ESTI IN DISPOZITIA NECESARA, N-AI TIMP PT ASA CEVA, SI DINTR-O DATA TE LOVESTE (APROAPE TE DARAMA). NICI NU-SI CERE SCUZE, N-AI OBSERVAT DE UNDE A VENIT SI NICI NU STII UNDE SE DUCE. OBSERVI DOAR CE ESTI ALTFEL ACUM CA TE-A BUSIT. N-AI FOST NICIODATA PREAGATIT, SI NICI NU VEI FII. NU PREA STII CUM SA-I FACI FATA, DAR INCERCI SA NU DAI GRESI. ITI PLACE SENTIMENTUL.

A VENIT, A STAT, DAR TREBUIE SI SA PLECE. CE FACI? CUM II FACI FATA?

TE-A LOVIT INTR-O ZI, NU SI-A CERUT SCUZE, TE-A MARCAT, SI ACUM PLECA FARA NICI UN CUVANT. NU MAI ESTE NICIO CALE DE INTOARCERE.

A PLECAT. ACUM STAI. ESTI DARAMAT. ASTEPTI. POATE VA VENI DIN NOU. ACUM SAU MAI TARZIU, TOT VA VENI.

S-A INTAMPLAT DIN NOU. IAR TE-A LOVIT. ACUM PARCA STII CUM SA TRATEZI TOATA CHESTIA ASTA. AI MAI MULTA EXPERIENTA. SPERI CA NU SE VA TERMINA LA FEL.

„SPERANTA MOARE ULTIMA”, ITI TOT REPETI. ACUM NU MAI PLEACA ASA DE REPEDE. STA MAI MULT.

DAR PANA CAND?

PT CAT TIMP?

NU STII SI NICI NU VREI SA AFLI. TOT CE CONTEAZA ESTE CLIPA PREZENTA.

MAINE NU EXISTA, IERI A FOST FRUMOS.

SPERI LA MAI MULT DE DATA ASTA.

SPERI IN CONTINUARE!

 

[12 Nov 2009]

Pentru tine, cel ce eşti atât de precaut: îmi vei da replica „Mai bine previi decât să tratezi.”, iar eu îţi spun că nu merge întotdeauna aşa. Lucrurile nu ies aşa cum sunt plănuite, de aceea viaţa este mai interesantă. Chestia aia care o face să fie picantă. Nu te poţi feri mereu. Mai trebuie şi să-ţi înfrunţi demonii. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Nu-ţi mai fie frică, lasă-te purtat de val şi vei vedea că poate fi plăcut sentimentul.

Reclame